Impressies bloemistenkwekerij

Communicatie rond de Bloemistenkwekerij

Welkom op deze nieuwe en frequent bijgewerkte pagina over communicatie rond de Bloemistenkwekerij. Hier treft u diverse uitingen aan rond de Bloemistenkwekerij. Dit zijn bijvoorbeeld de nieuwsbrieven, uitnodigingen voor evenementen, externe artikelen, foto's en andere relevante berichten aan.
Bij vragen over deze artikelen kunt u hier reageren.

 

Haalbaarheid Primaire Retail

Afgelopen juni is het project 'Haalbaarheid Primaire Retail' geeindigd. Eind oktober zijn alle stukken ingediend bij Dienst Regelingen. Tijdens het project hebben we het concept PLUK ontwikkeld en onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om het concept ook echt uit te rollen. Tijdens het project hebben we veel geleerd, over marktonderzoeken, samenwerking vormen, retailen etc. Die kennis willen we graag delen.

Artikel Kamer van Koophandel (pdf)

"De kraamkamer van de snijbloemenbranche", noemt Ton Kester de Bloemistenkwekerij. Zijn toekomstige bedrijfsverzamelgebouw voor veredelaars en kwekers is het resultaat van dertig jaar verbazing over de manier waarop hij en zijn collega's werken.

Nieuwjaarsbijeenkomst 2010

Via deze link kunt u onder meer de diverse presentaties van de sprekers terugvinden. Dit zijn de presentaties van rozenveredelaar Goos Bartels (Bartels Rosen), initiatiefnemer Ton Kester (Stichting Glashelder) en retaildeskundige Aart den Haan (MSN-retail). Ook kunt u hier foto's terugzien van de uitbundige stukken, die de locatie bij Priva in De Lier hebben aangekleed.

Artikel in Veldwerk 22

Via deze link wordt u doorgeleid naar de website van Stivas, rechtstreeks naar Veldwerk nummer 22. In deze veldwerk treft u op pagina 3 een uitgebreid interview aan over de stand van zaken rond de Bloemistenkwekerij. Daarin komt onder meer Astilbekweker Marc Rutgrink aan het woord. Hij maakt is van de kwekers, verbonden aan de Bloemistenkwekerij. Op pagina 4 ziet u overigens een artikel met Cor en Gert-Jan van Rijn, Alstroemeriakwekers uit Noorden. Zij maken sinds kort ook deel uit van de klankbordgroep van kwekers rond de Bloemistenkwekerij.

 

 

<< Terug naar de startpagina