Tuinbouw Primaviera - De Bloemistenkwekerij - 40 ha locatie Rijsenhout drie fasen
 
Is de nieuwsbrief niet goed te lezen? klik dan op volgende link voor de versie op de website: http://www.bloemistenkwekerij.nl/nieuwsbrief/nieuwsbrief_16_01_2010.html
Uitnodiging voor de feestelijke aftrap van 2010;

Het jaar van de Bloemistenkwekerij

Beste lezer,

Met veel genoegen nodigen wij u uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst van de Stichting Glashelder. In de afgelopen jaren hebben we op veel momenten met elkaar gesproken over ons project, de Bloemistenkwekerij. Daarbij hebben we veel gediscussieerd hoe deze Bloemistenkwekerij er dan uit zal komen te zien. Juist met uw inbreng komen we steeds verder in het realiseren van deze visie. Daarom willen we u op deze bijeenkomst aansteken met ons enthousiasme en u meenemen naar de toekomstige wereld van de Bloemistenkwekerij. Deze bijeenkomst wordt samen met Priva georganiseerd en uitgevoerd. Daarvoor willen wij Priva bedanken. Samen met onze gastvrouw zullen we u ontvangen op1 februari aanstaande in De Lier.

Programma
Vanaf 16.00 wordt u welkom geheten met koffie, thee of frisdrank. Vanaf 16.30 start een plenaire presentatie, waarin we u op hoofdlijnen bijpraten over de voortgang in het project. Daarbij zijn onder meer de commercie en de financiering belangrijke onderwerpen. Vanaf 17.30 tot 19.00 bent u in de gelegenheid om informeel verder te praten met de aanwezigen en uw enthousiasme en interesse voor de sector en dit project met elkaar te delen.

Details bijeenkomst
Datum: maandag 1 februari
Locatie: hoofdkantoor Priva, Zijlweg 3 te De Lier
Tijdstip: de bijeenkomst begint om 16.00 en is om 19.00 afgelopen

Graag ontvangen we voor 25 januari aanstaande uw aanmeldingen via email op p.vanwilligenburg@bloemistenkwekerij.nl. Contact kan ook per telefoon plaatsvinden via 06-48279102. In reactie op uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw bericht en een routebeschrijving. Tot ziens op de eerste bij Priva!

Met vriendelijke groet,
Mede namens Ton Kester, Michiel van Dijk en Priva,

Pepijn van Willigenburg

Priva - the art of having control
 
Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, meldt u dan af bij info@bloemistenkwekerij.nl